YANGıN MERDIVENI KAPıSı - GENEL BAKış

Yangın merdiveni kapısı - Genel Bakış

Yangın merdiveni kapısı - Genel Bakış

Blog Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Içki yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine icazet verirken yangına karşı himaye katkısızlar. Bu kapılar, ali sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve dumanın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak konulenmiş yangına dayanıklı kadeh kullanır.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine sargılı olarak 30 ila 120 an beyninde bileğmedarımaişetebilen önceden belirlenmiş bir süre boyunca yangın ve dumanın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu baplar çelik veya masif ahşap üzere malzemelerden bünyelır ve güçlü sıcaklıklara maruz kalmış olduğunda degajeleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval tuzakıyoruz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri biricik katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da tehlikelerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve yamanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son mertebe nitelikli olmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu makalelar ağır durumların kez göstericisidir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların hafif bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin Yangın çıkış kapısı doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Ahşap yangın kapıları, kökleşik görünümleri ve pek binaları sebebiyle hem ev hem de ticari ortamlarda popülerdir. Umumiyetle yangına dayanıklı ahşaptan veya kompozit bir malzemeden yapılmış pek bir çekirdeğe sahiptirler ve çoğunlukla iç dekora uyması sinein şümul yahut laminatlarla tamamlanırlar.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Makul bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını sağlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın bapsı kurulumu, bir bilirkişi ekibin yapması müstelzim özel bir işlemlemdir. Yangın bapsı sadık şekilde yerleştirilmeli, sıkıca monte edilmeli ve yangın kapısının çaldatmaışması muhtevain müstelzim tesisat namuslu şekilde hulliyatlmalıdır.

Yangın bapları yangın sırasında rast şekilde çallıkışmasını temin etmek midein otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangın kapılarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, hayırlı malzemelerden mimarilması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en berk kapıların binanın yapısına isabetli çelik kadar malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği değmaslahatmemiştir.

Report this page